diumenge, 30 de març del 2008

Cristina i Xavier, en Curull

Iniciem la singladura bloguera del Col·leguisme amb aquest primer post dedicat al gran aconteixement de l'any 2008 col·leguístic!

I és que després d'anys de relació i convivència la pubilla manresana Cristina i el bo del Xavier, en Curull, van segellar ahir el seu amor cel·lebrant el seu enllaç en matrimoni a l'ermita de Santa Maria de l'Estany a les 5 de la tarda.

Després d'una cerimònia sentida i viscuda, vam fer una gran festa a l'hotel Ramon de Santpedor, amb un aperitiu abundós i un àpat fantàstic durant el qual el mateix Curull s'anava cridant el tradicional 'visca els nuvis!'. El ball (millor 'desenfrenu') es va allargar fins les 5.30h de la matinada i es van tornar a veure escenes tradicionals d'aquestes situacions, parell de lletots de la núvia a causa de trepitjar-se el vestit (...si, si, ja!), Maése rere la barra amb la corbata al cap servint copitxueles, el Súper desbocat i el Putxito tocant-se i 'dándolo todo'... com sempre! També vam tenir ocasió de veure i sentir cantar el Curull temes de Sau, el 'Si vens', etc. Properament esperem que en Putxito publiqui fotos dels moments més divertits, inclosa la sèrie eròtico-pornogràfica protagonitzada pel mateix Putxito, Monlloretta i com no, Maése, al jardí de l'hotel amb el vist-i-plau d'unes senyoretes sempre disposades!

Ens hem quedat a dormir a l'hotel per sort pels alcoholímetres, i aquest matí hem esmorzat-dinat tots plegats amb un ull a la taula i l'altre a la tele (tema motos!). Hem aprofitat també per cel·lebrar el 40è aniversari del Súper que va ser dijous passat; li hem fet bufar les espelmes i li hem regalat un quadre amb fotos de tots nosaltres!

Ara mateix, hores després d'haver-nos acomiadat, el sentiment que m'envaeix és similar a aquell que tens quan s'acaben uns campaments on t'ho has passat com mai; molt feliç però trist perquè s'hagi acabat!

Visca els nuvis!!!

PD: A la foto, el coleguisme i persones de l'entorn.

3 comentaris:

Imma ha dit...

Bon dia a tots,

Aprofito el blog del col.leguisme per dir:
Què ens sentim molt i molt contents i cofois després de compartir un dia tant i tant especial per en Curull i la Cristina, envoltats de tant amor i joia que es va respirar durant tot el dia.
Nosaltres varem marxar molt aviat ja que en Pare Puig estava ansiós per tornar cap a casa (el dia següent havia de celebrar missa a les 10h i se li feia molt tard). Va ser una llàstima ja que ens sentíem molt i molt a gust i segurament haguéssim tancat l'hotel igual que vosaltres, però va ser per una bona causa i no ens sap greu al contrari!!!!
Amb en Pare Puig varem estar tot el viatge de tornada parlant de com n’estaven de pletòrics i feliços en Xavier i la Cristina i bla, bla, bla.... Ens va explicar moltes experiències i batalletes i el viatge es va fer curt i molt amè.
Molts petons per tots i que tingueu una bona setmana!!!!
Gràcies Guillem per innovar un bloc del col.leguisme el qual crec que li treurem molt i molt suc!!!!
Imma

Unknown ha dit...

Hola hola!!!
Ei Imma, va estar genial! Has de saber que des d'aquest casament, el Joaquim per mi és 'El Comandante'!!! :-p
Guill

PD: Por cierto, avui els nuvis embarcaven al matí cap a Lió en un núvol de felicitat!

Imma ha dit...

Hola Guillem,
Torno a ser l'Imma, tinc un dubte que pot ser me'l pots aclarir, quan afegeixes un comentari pot inserir una foto??? En cas de que sigui SI com ho haig de fer? Em pots donar les pautes a seguir? Moltes gràcies fa molt poc temps que estic en aquest mundillo i vaig aprenent poc a poc.

Petonets!