dimecres, 2 d’abril del 2008

Més afotus de "labodadelaño"

La núvia i lo parrí



Vaya trio


La princesa


Felicitat



Súúúúúúúper!!!


Col·leguisme comprimit


Col·leguisme expandit

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quin post, Maese, quin post!
I quines afotus! Les del padrinatge ben inèdites!!!
I els peus de foto perfectament adequats!!!
Per cert, els nuvis ja han retornat i demà retornen a les respectives feines... oooohhhhhhh!!!
Que segueixi la festa!!!

Anònim ha dit...

Estimats amics!!!!!!!!! i amigues!!!!!!!!!

La primera impressió que tinc en escriure en aquest catxibatxe és que em puc fer mal perquè ho desconec tot d'ell, és a dir, que encara no ens estimem prou, estimar per conèixer, conèixer per estimar!!!!!!!!!

Us agraïm moltíssim les fotos que heu aportat al cibercol·leguisme!!!!!!! El fotògraf qui atenguí el casament és mmmmmmolt bo però lliura -esterlina com la dona d'en Kuki- el seu treball a quatre o cinc mesos vista, de tal manera que no hi ha testimoni gràfic fins aleshores, més enllà del que la vostra caritat cristi(a)na -com la núvia- ho vulgui!

Especialment frisem per veure algunes de les imatges més censurables de la festa -en propietat del bo d'en Xito, segons tinc entès- però expressament li demanem que esmerci totes les seves atencions en la seva estimada esposa Laura, la seva família i el seu nebot Marc! Estimats Puche i Bonjorn! després parlarem telefònicament, ens estem posant al dia de tot. Abans però! un petonàs enorme per la preciosa Laura Bonjorn i tota la seva família!!!!!!!!!!!!! US ESTIMEM I US HO DIEM!!!!!!!!!

Seguim atenent ara la feina que com us podeu imaginar, ens estaven esperant... penseu que jo vaig desaparèixer un dia acabant el mes de febrer... i vaig tornar efímerament dos dies tot just abans del nostre casament... per tant! vaig a seguir amb la feina! per mirar d'aixecar la paret tan dreta com sigui possible!

Una molt forta abraçada de part dels ara ja, marit -anagrama de Martí!- i muller -anagrama de remull- que és com a la Cristina li he dit que s'ha d'anar posant...! hehehehehehehehehe!

Molts petons!!!!!!!!!
Xavier, en Curull i Cristina